Технічна місія МВФ прибула в Україну (відео)

Ключове питання — оцінка і рекомендації МВФ щодо концепції розвитку ДФС

В Україні почала працювати технічна місія Міжнародного валютного фонда.

Про це повідомляє Міністерство фінансів України в Facebook, інформують Патріоти України.

"Серед ключових питань на порядку денному — оцінка і рекомендації МВФ щодо концепції розвитку ДФС, яка була напрацьована Мінфіном разом з Державною фіскальною службою. Ми разом працюємо над запуском середньострокової реформи ДФС, яка є одним з ключових пріоритетів Мінфіну і є дуже важливою для покращення системи адміністрування податків", -повідомляє міністерство.


Нагадаємо, представник України в МВФ пояснив, чому виділення траншу перенесли. Перенесення розгляду питання щодо виділення Україні четвертого траншу за програмою розширеного фінансування EFF пов'язано з тим, що МВФ потрібно більше часу для оцінки впливу недавніх подій в Україні на умови і показники програми. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник виконавчого директора від України в Міжнародному валютному фонді Владислав Рашкован.


Як стало відомо, Міжнародний валютний фонд розраховує повідомити про нову дату засідання Ради директорів з питання завершення третього перегляду програми розширеного фінансування (EFF) для України найближчим часом.

Про це повідомив офіційний представник Фонду Джеррі Райс.

"Засідання Ради директорів було перенесено, для того щоб оцінити вплив різних останніх подій на програму співпраці. У цьому немає нічого незвичайного. Ми очікуємо, що нова дата засідання буде призначена найближчим часом", - сказав він під час традиційного брифінгу у Вашингтоні в четвер .

Представник Фонду при цьому не уточнив, про які події йде мова.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...