Терорист Захарченко пішов у "політологи"

Ватажок "ДНР" взявся коментувати президентські вибори у Франції

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що за будь-якого результату виборів у Франції доля Мінських угод зміниться. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті терористичної організації "ДНР", інформують Патріоти України.

"Якщо президентом стане людина, яка вільна від русофобії і думає про інтереси Франції, а не глобальних еліт, то, з великою часткою ймовірності, становище України зміниться. Від Києва можуть вимагати виконати ті зобов'язання, які він узяв на себе, підписавши Мінські угоди. І тоді Мінські угоди можуть вийти зі глухого кута, в який за сприяння Олланда і Меркель його загнала українська сторона", – упевнений Захарченко.

На його думку, навіть якщо у Франції переможе "ставленик глобальних еліт", то мінський процес все одно зміниться.

"Адже новий президент буде вільним від тих особистих зобов'язань, якими пов'язаний Олланд ще з часів державного перевороту в Україні, у якому Франція також брала участь. Тому за будь-якого результату доля Мінських угод зміниться, а мінський процес дістане нового розвитку", – прогнозує Захарченко.

Президентські вибори в континентальній Франції стартують 23 квітня о 8.00 за місцевим часом. На посаду президента країни претендують 11 кандидатів.

Якщо ніхто з кандидатів не набере більше ніж 50% голосів, 7 травня пройде другий тур за участю двох кандидатів із найбільшою кількістю голосів.

За даними останнього опитування, проведеного інститутом Odoxa, в першому турі виборів найбільшу кількість голосів виборців можуть набрати лідер правої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен (27%) і Макрон (25%). У другому турі має перемогти Макрон – 61% проти 39% у Ле Пен.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...