Терористи "ЛНР": Завдяки "українським бандам", ми не можемо відкривати залізничні пасажирські маршрути

Привласнивши майно структурного підрозділу регіональної філії Луганської дирекції залізниць ПАТ «Укрзалізниця», бойовики тепер хочуть вільно їздити до столиці

Окупаційна влада частини Луганщини готова відновити пасажирські залізничні перевезення в українські міста за умови згоди української сторони.

Як повідомляє підконтрольний «ЛНР» сайт, «в.о. міністра інфраструктури і транспорту» Володимир Герасимчук каже, що вони готові розглянути будь-які пропозиції української сторони, – повідомляє Depo.Донбас, інформують Патріоти України.

«Зараз в першу чергу стоїть питання з пасажирськими перевезеннями. Тому що, завдяки «українським бандам», ми не можемо відкривати залізничні пасажирські маршрути, наприклад, «Луганськ-Київ», «Луганськ-Одеса», – зазначив він.

«Ми в змозі все це зробити, і люди є, і професіонали є. Але немає політичної волі України. Все залежить від того боку. Ми працюємо, ми готові йти на будь-які пропозиції», – додав Герасимчук.

Нагадаємо, так звана «рада міністрів «ЛНР» остаточно привласнила майно структурного підрозділу регіональної філії Луганської дирекції залізниць ПАТ «Укрзалізниця».

Три роки тому структурний підрозділ регіональної філії Луганської дирекції залізниць входив у ГП «Донецька залізниця». Після окупації залізничні вокзали у Луганську і Донецьку спустіли, сполучення з українськими регіонами немає з осені 2014 року, а між «республіками» ходять поодинокі електрички.

Загалом залізниця використовувалася для перевезення вантажів: дерева, вугілля коксу. Крім того, «ЛНР» і «ЛНР» довго не могли поділити сфери впливу на залізниці, оскільки головний офіс знаходився у Донецьку, а луганські окупанти не хотіли підпорядковуватися донецьким у питаннях залізничних перевезень.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...