Топ-сім прем'єр Нью-Йоркського автосалону

Він стартує 14 квітня і обіцяє бути незабутнім завдяки різноманітності новинок.

14 квітня стартує Нью-Йоркський автосалон, який обіцяє бути незабутнім завдяки різноманітності новинок, інформують Патріоти України.

Цього року широкій публіці свої досягнення в галузі дизайну та нових технологій продемонструють такі бренди, як Mercedes, Nissan, Infinity, Acura, Lexus і багато інших. НВ STYLE пропонує ознайомитися з найочікуванішими прем'єрами автосалону, які будуть радувати відвідувачів в період з 14 по 23 квітня.

Dodge Challenger SRT Demon

Американський бренд вперше покаже зовнішність і можливості спортивного автомобіля. На сьогоднішній день відомо, що «Демона» оснастили великим повітрозабірником, полегшеним салоном і гоночним обладнанням. Ще одна фішка - можливість змінювати роботу двигуна в залежності від палива. Якщо в баку буде высооктановый бензин, то, за допомогою кнопки, можна активувати спеціальні можливості двигуна.


© Dodge

© Dodge


Mercedes-AMG GLC 63 SUV і GLC 63 Coupe

«Заряджені» позашляховики отримали більш агресивний дизайн кузова, який характеризується подовженим переднім бампером, розширеними колісними арками і хромованими глушниками вихлопних труб. Також, їх оснастили 4.0-літровим V8 з системою бітурбо потужністю 469 к. с.


© Mercedes

© Mercedes


Nissan GT-R Track Edition

Новинка стане третьою в сімействі спортивних купе. GT-R отримав вдосконалену ходову частина, нові гальмівні механізми, карбоновий обвіс і колісні диски з надлегких алюмінієвих сплавів. Серцем спорткара став 3,8-літровий V8 з двома турбінами.


© Nissan

© Nissan


Infiniti QX80 Monograph

На автосалоні дебютує флагманський позашляховик Infiniti. Виробник поки не розкриває подробиць про новинку, але експерти припускають, що її оснастять турбованою «шісткою» потужністю 400 сил.


© Infiniti

© Infiniti


Acura TLX

Одна з найбільш очікуваних прем'єр - подовжений седан TLX. Виробники поки не розкривають ні найменших подробиць щодо дизайну або продуктивності автомобіля, тому залишається чекати презентації.


© Acura

© Acura


Lexus LS 500 F Sport

Спортивна версія, як і всі інші модифікації, базується на найжорсткішій платформі GA-L, яку коли-небудь розробляв Lexus. Тому очікується, що автомобіль отримав особливий спортивний характер. Інші подробиці поки не розголошуються.


© Lexus

© Lexus


Audi TT RS Coupe

«Заряджене» купе оснастять п'ятициліндровим двигуном TFSI з робочим об'ємом 2,5 літра. Його потужність складе 400 к. с В додаток автомобіль отримав повний привід. Також,новий TT може похвалитися оновленим обладнанням, ексклюзивною обробкою екстер'єру та інтер'єру, а також покращеною системою гальмування.


© Audi

© Audi

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...