У квітні в столиці демонтують 353 автогазозаправних пункти

Якщо порушники хочуть узаконити свої заправки, мерія готова до переговорів

Київська міська державна адміністрація вирішила протягом місяця демонтувати всі незаконні газові заправки. За її оцінками, зараз в столиці без дозволу працюють 353 автогазозаправних пункти (АГЗП).

«З початку року демонтовано 59 АГЗП. Це об'єкти, які перебували біля установ охорони здоров'я, біля житлових будинків, біля об'єктів освіти. У разі виникнення надзвичайної ситуації безпосередня вибухова хвиля від такого балона, який підвішений в повітрі, досягає в радіусі 200 метрів, а розліт осколків - 500 метрів », - повідомив під час брифінгу в четвер заступник голови КМДА Володимир Бондаренко, інформують Патріоти України.

Він підкреслив, що якщо порушники хочуть узаконити свої заправки, мерія готова до переговорів. Але для цього має бути відведена земельна ділянка, повинна бути декларація про готовність об'єкта до експлуатації та декларація про безпеку, яку необхідно подати в ГосНС і КМДА. Станом на 30 березня в адміністрації немає жодної декларації і жодного документа про землевідведення.

Таким чином, легально працювати можуть тільки ті газові заправки, які входять до складу стаціонарних автозаправних станцій. Іншого оформлення документів в Києві немає.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...