У столиці небувалі заходи безпеки в місцях, де побуває президент Порошенко

Вперше в Україні правоохоронці для охорони громадського порядку використовують три спеціально укомплектовані найсучаснішим обладнанням автомобілі та гелікоптер

У Києві поблизу Площі Слави, куди о 10 ранку має прибути президент Петро Порошенко, 9 травня правоохоронці здійснюють безпрецедентні заходи безпеки, інформують Патріоти України з посиланням на ЗМІ.

На виході зі станції метро "Арсенальна", у підземному переході, вздовж дороги аж до самої Площі Слави чергують багато представників Національної гвардії й поліції. Встановлено огорожі та рамки металошукача, передає "Українська правда". У людей, які хочуть пройти, оглядають речі. Рух транспорту обмежено.

Правоохоронці в різній уніформі стоять щільно вздовж дороги та в усіх арках будівель. Присутній також кінний патруль.

На 10:00 на Площі Слави за участю президента відбудеться церемонія вшанування пам’яті загиблих з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. А на 10:30 Порошенко прийде на складання військової присяги молодим поповненням окремого полку президента України та 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних сил України у Національний музей історії України у Другій світовій війні.

Рух транспорту в цій частині Києва обмежено з 7:00 до 15:00 вівторка. Читайте також У Євросоюзі відзначили День перемоги над нацистською Німеччиною Загалом в Україні у масових заходах 9 травня планували задіяти близько 12,5 тисяч співробітників Національної поліції України та Національної гвардії, адже заплановано понад 1200 заходів по країні за участю майже 400 тисяч осіб.

Вперше в Україні правоохоронці для охорони громадського порядку використовують три спеціально укомплектовані найсучаснішим обладнанням автомобілі та гелікоптер. Ці автомобілі використовуватимуться для фіксації та передачі інформації у режимі онлайн до ситуаційних центрів Нацполіції.

Раніше голова Нацполіції Сергій Князєв попереджав, що поліція буде жорстко реагувати на будь-які провокації під час проведення масових заходів в Україні.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...