"Укроборонсервіс" відмінив торги через відсутність пропозицій

Про українські розробки та створення автоматизованої системи розгортання та наведення артилерійської системи можна забути?

Торги, щодо розробки та створення дослідного зразка автоматизованої системи розгортання та наведення артилерійської системи, оголошені держпідприємством «Укроборонсервіс» у березні, відмінені через відсутність пропозицій. Про це повідомляє сайт Військовий навігатор України, повідомляють Патріоти України.

Війна на Донбасі довела, що артилерія продовжує відігравати величезну роль у сучасних конфліктах. Але Україна зустріла бойові дії з ще радянськими артилерійськими системами.

Нагадаємо, що на розробку системи та виготовлення дослідного зразка планувалось витрати до 3,7 млн грн. та шість місяців.

До автоматизованої системи розгортання та наведення артилерійської системи (далі – Виріб), замовником висуваються такі технічні вимоги:

  • можливість встановлення в кузов (задню частину) транспортного засобу з кріпленням до силового шасі;
  • автоматизоване розгортання/згортання та наведення з точністю не більше 0,1˚ без від’єднання від силового шасі транспортного засобу;
  • бойове положення Виробу – упор і фіксація на землі за допомогою навантаження вагою транспортного засобу;
  • ручне дублювання автоматизованих приводів;
  • стрільба штатними боєприпасами;
  • відновлення кутів наведення між пострілами;
  • можливість проведення операції вилучення боєприпасу, що не спрацював зі стволу артилерійської системи.
Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...