В день голосування на виборах президента Франції у Нью-Йорку була проведена евакуація генконсульства країни

На час евакуації голосування було припинено

У Нью-Йорку (США) в день голосування на виборах президента Франції була проведена евакуація генконсульства країни через підозри про можливу загрозу вибуху. Про це повідомляє New York Daily News, інформують Патріоти України.

На время эвакуации голосование было прервано.

Беспокойство служб безопасности вызвал подозрительный автомобиль, припаркованный рядом со зданием консульства. Однако, после изучения автомобиля полиция не обнаружила в нем каких-либо опасных предметов.

После того, как спасательные службы установили, что повод для опасения отсутствует, избирательный участок, размещенный в здании генконсульства, вновь открылся.

Напомним, в Париже в субботу, 22 апреля, около двух тысяч представителей профсоюзов и студенческих объединений провели демонстрацию, на которой выражали несогласие с предложениями кандидатов в президенты Франции.

Ранее на заморских территориях Франции началось голосование в первом туре выборов президента.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...