Вбивство Дениса Вороненкова з'явилося на "Новостному фронті" терористів "ДНР" як авторське (відео)

Той, хто його зняв був в центрі столиці. Хто він і що тут робив?

В інтернеті з'явилося відео з місця вбивства колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова, зняте очевидцями в перші секунди після трагедії.

Його на своєму YouTube-канал розмістило "інформаційне агентство" терористів Донбасу "Новостной фронт", позначивши як авторське, інформують Патріоти України.

На відео зафіксовано момент після безпосереднього замаху, коли поранений охоронець Вороненкова ще на ногах.


За кадром чути чоловічі і жіночі голоси, які емоційно обговорюють побачене.

»Він же мертвий лежить Напевно, на нього напали, а він почав відстрілюватися ... Охер * ть можна Може, він гроші переносив Останнім часом багато таких нападів -? У людей сумки забирають ... Я чув звук пістолета .. . »- коментують очевидці НП.

Ролик імовірно був записаний з вікна будівлі навпроти готелю "Прем'єр Палас", поруч з якою застрелили російський політик. Як він опинився в розпорядженні "Л / ДНР", не повідомляється.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...