Вбивство в прямому ефірі

Відео прямої трансляції було доступно в соціальній мережі протягом трьох годин

Відео прямої трансляції було доступно в соціальній мережі протягом трьох годин, після чого його видалили.

Поліція міста Клівленд в Огайо оголосила в розшук підозрюваного, який убив чоловіка та вів пряму трансляцію через Facebook Live.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на начальника поліції міста Келвіна Вільямса, передають Патріоти України.

У поліції закликали підозрюваного на ім'я Стівен Стівенс здійснити явку з повинною та «більше нікому не заподіяти шкоди». Відео прямої трансляції було доступно в соціальній мережі протягом трьох годин, після чого її видалили.
На відео підозрюваний заявив, що скоїв ще кілька вбивств, проте поліції поки що не вдалося перевірити цю інформацію. Вільямс також нічого не повідомив про жертву Стівенса, зазначає AP.

За даними Huffington Post, жертвою вбивці-стрімера став 78-річний чоловік.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...