Віденський бал пройде у Києві

Навіть війна на заваді не стала

Стало відомо, що в українській столиці проведуть знаменитий Віденський бал.

Як передає Politeka, всесвітньо відомий Благодійний бал пройде за підтримки та участі культурних діячів Австрії та України, інформують Патріоти України.

«Символично, что Венский бал состоится именно сейчас и именно в европейском городе — Киеве. Мы рассматриваем такую возможность как уникальную — возможность воплощения ключевых общечеловеческих ценностей, на которых базируются принципы деятельности ЮНЕСКО — это, прежде всего, взаимопонимание, мир и толерантность», — заявил председатель оргкомитета.

Как известно, Венский благотворительный бал проходит во многих столицах мира: Праге, Нью-Йорке, Риме, Токио, Стамбуле, Брюсселе, Гонконге и других.

Сценарий этого мероприятия не меняется уже почти целый век. Для участия в бале обязателен строгий дресс-код: длинное вечернее платье для женщин и черный фрак с белой бабочкой для мужчин.

Также обязательны на бале и дебютантки. Стать одной из них может любая девушка, из любой страны, однако поучаствовать в этой роли она может лишь раз.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...