Віктор Андрієнко з "Шоу довгоносиків": Довгоносик та українець має вижити, а колорадський жук – буде знищений (відео)

"Довгоносик" про те, як боротися зі "зрадою", маразмом, політичними "харизматами", кмітливими "господарниками", корисними і шкідливими ідіотами, інтелектуальним суїцидом і звичайним побутовим "совком"

Старше покоління піддається зомбуванню телевізором, навіть якщо це суперечить реальності. Я тепер спілкуюся і творю лише для дітей - їх телевізор не бере.

Віктор Андрієнко з "Шоу довгоносиків" – гумористичного серіалу з буремних 90-х, – як ніхто інший знає як вивести шкідника, довгоносика комірного, якщо не з державної комори, то хоча б самого з себе. І довести його до "білого каління". Про те, як боротися зі "зрадою", маразмом, політичними "харизматами", кмітливими "господарниками", корисними і шкідливими ідіотами, інтелектуальним суїцидом і звичайним побутовим "совком". Довгоносик та українець має вижити, а колорадський жук – буде знищений! Про це він розповідав на 5 каналі, інформують Патріоти України.


Довідка.

Народився у Запоріжжі. Закінчив Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого у класі професора Бориса Ставицького. Ще студентом з 1978 року почав працювати у кіно актером-каскадером, знімався у таких фільмах як: "Дачна поїздка сержанта Цибулі", "Шурочка", "Репортаж", "Балада про доблесного лицаря Айвенго", "Ярослав Мудрий", у мультфільмі "Острів скарбів". Найбільш відомий з телепрограм "Шоу довгоносиків" та "Велика різниця".

Одружений. Має сина Валерія. З 1980-х років дотримується вегетаріанства.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...