Володимир Мілов: Вбивство екс-депутата Держдуми було показовим і служить попередженням російським елітам від Путіна

Російський опозиціонер вважає, що це вбивство має стати пересторогою для функціонерів режиму президента РФ

Вбивство екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова в Києві було показовим і служить попередженням російським елітам від президента РФ Володимира Путіна, вважає російський опозиціонер Володимир Мілов.

Вбивство колишнього депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова відбулося в одному зі знакових місць в Києві, де можна зустріти багатьох представників бомонду, і є акцією залякування для російських політиків. Таку думку висловив російський опозиційний політик Володимир Мілов в Facebook, інформують Патріоти України.

"Это одно из знаковых мест в Киеве, где много всяких представителей элиты ходят. Представьте себе выход из Националя в Москве, например. Отсюда напрямую следует показательный характер убийства. Специально хотели продемонстрировать, что "везде достанем". Показать силу, что "можем здесь, в Киеве, действовать где угодно и как угодно". Если бы просто хотели убить - убили бы в месте попроще и способом попроще", - написал он.

Политик отметил, что многие функционеры режима президента РФ Владимира Путина хотели последовать примеру Вороненкова, поэтому его убийство стало предупреждением для них.

"У нас в путинской "элитке" много таких "внешне лояльных" ходят, кто недоволен прессингом силовиков и может свалить отсюда, перекраситься и продолжить "дело Вороненкова", это факт. Не сомневаюсь, что они получили сегодня мощный сигнал: "Не надо, Вася, не надо". Не сомневаюсь, что тема дальнейших перебежчиков из "элитки" Путина очень беспокоит", - подчеркнул Милов.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...