За вказівкою російських кураторів «пропагандисти» терористів розповсюджують фейкову інформацію, що дискредитує українську владу

Спецслужби Донецької області попереджають, що активізація терористів відбудеться у першій половині травня

У Донецькій області із 17 квітня зафіксували чотири випадки вандалізму над могилами і пам'ятниками, які використовуються пропагандистами терористів для розпалювання в Україні національної ворожнечі, повідомили у прес-службі Донецької обласної державної адміністрації у п'ятницю, 21 квітня, інформують Патріоти України.

За інформацією, йдеться зокрема про такі випадки: нанесення нацистської свастики на пам’ятник загиблим від обстрілів терористів мешканцям селища Сартана, вивішування у Слов’янську прапора так званої «ДНР», осквернення нібито від імені представників національно-патріотичних об’єднань пам’ятника загиблим у період 1941-1945 рр. у Маріуполі та наруга над Державним Прапором України у Покровську.

Зазначається, що бойовики вдаються як до провокаційних обстрілів так і до розповсюдження фейкової інформації, що дискредитує українську владу.

«За вказівкою російських кураторів «пропагандисти» терористів намагаються створити передумови для розпалювання в Україні національної ворожнечі. Для цього вони організовують через свою агентуру проплачені акції вандалізму над могилами та пам’ятниками. Ці факти потім терористи використовують для штучного нагнітання ситуації та підтримки «страшних міфів» про українських націоналістів», - йдеться у повідомленні.

За інформацією спецслужби області, активізація терористів відбудеться у першій половині травня.

У відомстві звернулися до всіх громадян Донецької області з проханням виважено ставитися до подібних інспірованих акцій, усвідомлюючи справжні мотиви зловмисників, та не піддаватися на провокації та сприяти правоохоронним органам у встановленні організаторів, посібників та виконавців протиправних дій.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...