Захарченко захлинувся і починає тонути

В «республіках» вже з'явився надлишок антрациту, а чим далі - тим його буде більше

«Республіка» вже не знає, куди подіти вугілля, пише Кримінал TV, інформуютьПатріоти України.
Подій навколо взаємної блокади ЛДНР - України настільки багато, що складно навіть за всіма встежити. Але переглядаючи соцмережі з окупованих територій, ми помітили, що в «республіках» вже з'явився надлишок антрациту, який добувачі з шахт і копанок не знають, куди подіти:
«Новини Красного Луча. Всі вугільні майданчики забиті вугіллям. Ведеться прийом тільки на одній. Ще кілька днів і вона перестане приймати ».
«І копанки-шахтьонки стануть. Ми залишаємося без роботи. Уже почали продавати вугілля населенню з майданчиків - 2500 рублів за тонну. Правда, його треба бити - великий ».
«Макіївка. Свіжі оголошення наклеєні всюди (на фото). Кругообіг порушився. Вугілля перестало робити гроші. Шукають лазівки. Там, куди крива вивезе ».
Нагадаємо, Олександр Захарченко заявив, що перші 95 вагонів вугілля з ДНР вже виїхали до Росії, а до літа все вугілля буде реалізовуватися в РФ. Звучить дуже сумнівно, оскільки в Росії багато свого більш дешевого вугілля. Хоча від росіян можна чекати чого завгодно.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...