Зірка Студії "Квартал 95" Євген Кошовий виріс на "П'яному хуторі" (відео)

Комік відкрив секрет про плани на нинішнє літо

Зірка Студії "Квартал 95" Євген Кошовий, дружина та доньки котрого знялися у казковому фотосеті, свій образ хлопця з віддалених від центру районів у "Чисто News" зчитав з життя, йдеться у "Світському житті", повідомляють Патріоти України.

У Євгенія Кошового було безліч образів протягом кар’єри. Останнім часом найяскравіший образ – звичайного дворового хлопця. Гуморист розповів про свої джерела натхнення та дитинство в Алчевську. Улітку Кошовий святкуватиме 10 років подружнього життя – Катерина Осадча розпитувала про плани. І кого з політиків Євгенію подобається грати більш за все – про це дізнаєтеся в інтерв’ю.

"Я сам виріс у такому районі, в маленькому робочому містечку, в Алчевську. Мій тато та брат працювали на заводі і наш район називали "П'яний хутір". Ось всі мої однокласники, половина з них пересиділи вже років по 15. Слава Богу, що я не пішов навчатися на електрика, як просила мама, а поїхав у Луганськ навчатися мистецтву, як ми захотіли із татом", - поділився шоумен.

На думку коміка, образ столичного очільника видається на сцені йому найкраще.

"Якби він не мочив, я б так не робив. Ну правда, вибачте, Віталію Володимировичу. Ми вже просто бачились якось", - зізнався він, додавши, що Кличко не сказав йому ані слова, втім красномовно подивився в очі.

"Я вказую на помилки, сподіваюся, він зрозуміє, хоч хтось із високопосадовців зрозуміє, що потрібно робити", - сподівається Євген.

Влітку 2017-го року у Кошового та його дружини очікується 10-річний ювілей з дати весілля. Артист поділився із Осадчою планами стосовно його святкування.

"Із грандіозних подій: якщо вийде, ми об'єднаємо вінчання та святкування 10-річного ювілею. 07.07.17, рівно через десять років", - підсумував комік.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...